Airconditioning bij E&S Installatietechniek

Een duurzaam verademing

Airconditioning bij E&S Installatietechniek

Door het laten plaatsen van uw airco door E&S Installatietechniek bent u verzekerd van een prettig en aangenaam leef- en werkklimaat. Met een van onze professionele airco’s is de temperatuur bij u thuis altijd goed regelbaar en letterlijk een verademing tijdens de warme zomerdagen met die brandende zon en klamme nachten.

E&S Installatietechniek geeft vrijblijvend uitgebreid advies over de beste mogelijkheden en zorgt voor een vlotte, professionele afhandeling van de installatie. Binnen een mum van tijd kunt u zelfs op tropische dagen heerlijk genieten van koele en aangename temperaturen terwijl de mussen buiten bijna van het dak vallen.

Waarom E&S Installatietechniek

  • Keuze uit alle gangbare systemen

  • Onderhoud en prima garantie

  • Uitsluitend topkwaliteit van Mitsubishi

  • Professioneel met goed opgeleide medewerkers

  • Werkzaam in Deventer en Overijssel

 

Vrij vrijblijvend advies aan

Wat is de juiste airco voor mijn woning?

E&S Installatietechniek geeft u graag vrijblijvend advies over welke airco het beste past bij uw specifieke situatie.

Wij leveren en installeren alle gangbare airco’s. (Split airco’s, mono block airco’s enz.), en brengen u graag op de hoogte van de verschillende voor- en nadelen. Airco’s, net als kacheltjes, hebben een bepaald vermogen en niet iedere airco werkt daarom optimaal in iedere ruimte, wat weer direct invloed heeft op het verbruik en dus op uw portemonnee. Wij maken graag een vermogensberekening voor u zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Top merk van hoog kwaliteit

Airco’s van Mitsubishi

De airco’s van Mitsubishi die wij installeren zijn geschikt voor particulier en zakelijk gebruik en zijn van absolute topkwaliteit. Deze airco’s brengen niet alleen verkoeling, maar kunnen ook verwarmen en de lucht filteren. De airco’s waar wij mee werken hebben een goed energielabel.

Top merk van hoog kwaliteit

Goed om te weten

De regels met betrekking tot airco’s verschillen van gemeente tot gemeente. Soms is er voor het plaatsen van een buiten-unit een vergunning nodig en zijn er ook bepalingen met betrekking tot eventuele geluidsoverlast van toepassing. Bij E&S Installatietechniek in Deventer kunnen wij u snel verder helpen.

Meer dan 10 jaar ervaring
Duurzame installaties
Altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
Eerlijk advies en een gedegen aanpak

Advies of extra informatie nodig?
Eddie helpt u graag verder!

Neem contact op voor persoonlijk advies over uw klimaatwensen

    Kan ik zo’n airco niet zelf plaatsen?

    U bent vermoedelijk een van die ervaren klussers die het heft graag zelf in handen neemt en het is ook wettelijk toegestaan om zelf een airco te plaatsen (met uitzondering van split airco’s) Maar toch… een foutje is zo gemaakt en het juist installeren van een airco is een ingewikkelde klus. De ervaring leert dat u op de lange duur goedkoper uit bent als u het plaatsen overlaat aan een ervaren en deskundige installateur.