Over E&S Installatietechniek

Een professioneel vriendenbedrijf met kennis van zaken

E&S Installatietechniek is een relatief jong, doch snelgroeiend installatiebedrijf. Terwijl het bedrijf zelf pas een aantal jaren oud is hebben onze medewerkers reeds vele jaren ervaring op het gebied van installatietechniek.

Ons team bestaat uit 9 enthousiaste medewerkers waarbij we kunnen stellen dat onze onderlinge kameraadschap een van de belangrijkste onderdelen is voor ons succes als bedrijf. Werk dat alleen is gedaan uit plichtsbesef heeft altijd een iets andere uitstraling dan werk dat is uitgevoerd met passie en het verlangen om uit te blinken.

Vrij vrijblijvend advies aan

Persoonlijk contact

Om die reden is ook het persoonlijke contact met u als klant voor ons erg belangrijk. Alvorens we beginnen nemen we ruim de tijd om uw wensen goed met u door te spreken. Er zijn altijd vele wegen die naar Rome leiden, maar wellicht is de ene weg beter voor u dan de andere, afhankelijk van veel verschillende factoren.

Top merk van hoog kwaliteit

Certificering

Wij zijn in het bezit van het (belangrijke) STEK-certificaat. STEK is de afkorting die staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek en is verplicht voor iedere monteur die werkt aan koel- en klimaatinstallaties die gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen kunnen vrijgeven

Door het STEK- certificaat onderscheiden wij ons van de concurrentie op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. U bent bij ons dus verzekerd van veilige en professionele installaties.

Top merk van hoog kwaliteit

Waar

Ons bedrijf is gevestigd in Deventer, maar wij werken niet uitsluitend in de Hanzestad. In principe kunnen wij u overal in Overijssel van dienst zijn.

Goed om te weten

Komen er bij uw opdracht zaken voor die onze expertise te boven gaan, dan is dat geen enkel probleem. Wij huren dan een ander professioneel bedrijf in. U heeft er als klant geen omkijken naar. Wij nemen u al het werk uit handen en alles wordt conform de gemaakte afspraken afgeleverd.

Meer dan 10 jaar ervaring
Duurzame installaties
Altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
Eerlijk advies en een gedegen aanpak