Cv-installaties

Een duurzaam verademing

Met een cv-installatie van E&S Installatietechniek zit u er warmpjes bij

Woont u in of rondom Deventer en heeft u een nieuwe cv-ketel nodig dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en snelgroeiend installatiebedrijf dat u vlot, efficiënt en vakkundig verder helpt. U kunt bij ons ook terecht voor nieuwbouwprojecten en volledige installatie met onder meer het aanbrengen van radiatoren enz.

Waarom kiezen voor E&S Installatietechniek?

 • Kennis, ervaring en expertise

 • Duidelijke offertes

 • Snelle plaatsing

 • Grondig en klantvriendelijk advies

Vrij vrijblijvend advies aan

CV-ketels van topkwaliteit

Een cv-ketel werkt met een combinatie van gas, water en elektriciteit. Het is daarom belangrijk dat u de ketel laat installeren door een vakkundig bedrijf zodat uw veiligheid te allen tijde is gewaarborgd.

Bij E&S Installatietechniek zijn onze medewerkers volledig opgeleid en ervaren. Wij werken uitsluitend met cv-ketels van topkwaliteit.

Top merk van hoog kwaliteit

Iets over de wereld van Cv-ketels

Cv-ketels gaan in principe jaren mee, maar moeten na verloop van tijd toch vervangen worden. Daar zit u wellicht niet op te wachten vanwege het kostenplaatje. Toch zitten er veel voordelen aan een nieuwe cv-ketel. Een nieuwe ketel is bijvoorbeeld vele malen zuiniger dan een oude ketel en zo verdient u de kosten na enige tijd terug. Daar komt nog bij dat oude (en soms slecht onderhouden) ketels een gevaar voor uw huis of gezondheid kunnen vormen en dat is toch wel het laatste wat u wilt.

Is uw ketel ouder dan 10 jaar, dan is het verstandig om te denken over een nieuwe ketel.

Top merk van hoog kwaliteit

Welke ketel past het beste bij u?

Wat de beste ketel is voor uw specifieke situatie hangt af van een aantal factoren. Om het grootste rendement te bereiken moet het vermogen van uw nieuwe ketel niet te groot zijn maar ook niet te klein. Wij komen in principe altijd bij u thuis om de woonsituatie goed te bestuderen om u zo het best mogelijke advies te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden op de markt, allemaal met hun eigen voor- en nadelen. Wij helpen u graag verder.

Meer dan 10 jaar ervaring
Duurzame installaties
Altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
Eerlijk advies en een gedegen aanpak

Advies of extra informatie nodig?
Dario helpt u graag verder!

Neem contact op voor persoonlijk advies over uw klimaatwensen

  Goed om te weten

  Er is momenteel veel te doen over het milieu en het klimaat en dat heeft ook zijn weerslag op cv-ketels. Als u uw bestaande ketel wilt of moet vervangen mag deze gewoon vervangen worden. Als u een nieuwe woning bouwt wil de overheid graag dat u volledig zonder gas gaat wonen. Onze medewerkers kunnen u alles haarfijn uitleggen en u helpen bij het maken van de juiste keuze.

  In de winter en op de gure dagen gaat het vooral om warmte.
  Met een installatie van E&S Installatietechniek zit u goed.