Nieuwbouw / utiliteitsbouw van E&S Installatietechniek

E&S Installatietechniek in Deventer:

Duurzame, klimaatvriendelijke oplossingen voor nieuwbouw en utiliteitsgebouwen

E&S Utiliteitstechniek legt zich in het bijzonder toe op installatiewerkzaamheden in de nieuwbouw en utiliteitsgebouwen. Wij zijn een puur installatie gericht bedrijf met kennis op het gebied van sanitaire installaties, airco’s en verwarmingsinstallaties. De kwaliteit van het leef- en luchtklimaat is van groot belang, want als dit niet naar behoren is of niet goed functioneert, heeft dat direct invloed op de gezondheid van bewoners en personeel. Dit heeft dan weer zijn weerslag op de productiviteit.

E&S Installatietechniek verzorgt duurzame, klimaatvriendelijke toepassingen die niet alleen voor een gezonde werk- en woonomgeving zorgen, maar die ook een enorme besparing op de energiekosten gaan betekenen.

Bij E&S Installatietechniek kunt u terecht voor:

  • Al uw installaties

  • Airco’s en CV’s

  • Vloerverwarming

  • Warmtepompen

  • Hybride ketels

  • Al uw benodigde loodgieterswerkzaamheden

Vrij vrijblijvend advies aan

Wist u dat:

Studies hebben aangegeven dat de oorzaak van het ziekteverzuim op de werkvloer in meer dan 25% van de gevallen wordt veroorzaakt door slechte luchtkwaliteit en dat meer dan 75% van de reeds bestaande installaties in utiliteitsgebouwen verkeerd zijn afgesteld? Dat is een probleem.

Als werknemers urenlang op kantoor zitten en daar bijvoorbeeld inferieure lucht inademen is het niet verwonderlijk dat zaken zoals stress, moeheid en andere klachten beginnen op te spelen. En dat is nergens voor nodig. Wij helpen u graag verder.

Tijden van energiebesparing en duurzame vernieuwing

Advies op maat

In de huidige tijd van energiebesparing en duurzame vernieuwing zijn er ook andere aspecten die meespelen. Wanneer u een kantoorpand wilt vernieuwen, moderniseren of bouwen moet er momenteel in het bijzonder gelet worden op het gebruik van duurzame en energiebesparende installaties, zodat u tegemoet komt aan de geldende wettelijke verplichtingen. Uiteraard kunt u door de juiste installaties ook enorm besparen op uw energiekosten.

Wij komen graag bij u langs om u wegwijs te maken in het doolhof van de vele mogelijkheden en regelgeving, zodat u klaar bent voor een groene en duurzame toekomst.

Top merk van hoog kwaliteit

Meer weten?

E&S Installatiebedrijf is gevestigd in Deventer, maar werkt in principe door heel Overijssel. Onze medewerkers zijn uiterst vakkundig en goed opgeleid (onder meer de STEK certificatie) en helpen u met veel plezier en op een correcte manier verder.

E&S Installatietechniek:
Geef ons een hamer en wij bouwen voor u een huis.

Meer dan 10 jaar ervaring
Duurzame installaties
Altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
Eerlijk advies en een gedegen aanpak

Advies of extra informatie nodig?
Eddie helpt u graag verder!

Neem contact op voor persoonlijk advies over uw klimaatwensen