Laadpalen bij E&S Installatietechniek

Laadpalen

E&S Installatietechniek in Deventer: het gemak dient de mens

Woont u in Deventer of omstreken en rijdt u elektrisch, dan zoekt u wellicht een eigen oplaadpaal voor uw auto. Bij E&S Installatietechniek kunt u hiervoor terecht. Handiger kan het haast niet, want zo kunt u uw auto altijd snel en veilig opladen op de door u gekozen plaats en op het juiste moment.

Voordelen van uw eigen laadpaal

  • Altijd opladen wanneer het u uitkomt

  • Altijd een beschikbare laadpaal

  • Voordeliger dan een openbare laadplek

Vrij vrijblijvend advies aan

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Meer en meer Nederlanders rijden rond in een elektrische auto en niet zonder reden. Elektrisch rijden is goed voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Wij bieden u een goede oplossing zodat u uw eigen laadpaal voor de deur heeft staan. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Top merk van hoog kwaliteit

Vlotte en veilige installatie bij E&S Installatietechniek

Het installeren en veilig in werking stellen van uw laadpaal is geen eenvoudige opdracht en vereist de nodige kennis. U werkt tenslotte met elektriciteit en een goede aansluiting is dan ook van groot belang. Wij nemen u het werk volledig uit handen en onze medewerkers hebben uw laadpaal binnen een mum van tijd veilig en professioneel geïnstalleerd.

Top merk van hoog kwaliteit

Goed om te weten

Vooralsnog zijn er kleine regels verbonden aan het plaatsen van een laadpaal. Als u een koopwoning heeft of u heeft een bedrijfspand met eigen parkeerplaatsen, dan kunt u zonder problemen een laadpaal plaatsen. Mocht u echter niet over een eigen oprit of parkeerplaats beschikken, dan moet het plaatsen van een laadpaal met de desbetreffende gemeente worden afgestemd. Dat heeft te maken met de laadkabel die wellicht over gemeentegrond loopt. Dit hoeft in principe geen probleem te zijn, maar het is goed als u de regels kent alvorens u uw laadpaal laat plaatsen.

Meer dan 10 jaar ervaring
Duurzame installaties
Altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
Eerlijk advies en een gedegen aanpak
staff-04

Advies of extra informatie nodig?
Nico helpt u graag verder!

Neem contact op voor persoonlijk advies over uw klimaatwensen

    Waarom E&S Installatietechniek in Deventer?

    Er is een groot aanbod van laadpalen op de markt en de ene laadpaal past wellicht beter bij uw auto dan de andere. Onze goed opgeleide installateurs zijn bekend met het aanbod en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Laadpalen worden vlot en betrouwbaar geïnstalleerd.