Warmtepompen bij E&S Installatietechniek

Voordelig, snel en professioneel

Warmtepompen bij E&S Installatietechniek.

E&S Installatietechniek is uw betrouwbare partner op het gebied van warmtepompen. Nog niet zo heel lang geleden had niemand het over de warmtepomp, maar inmiddels is deze vorm van verwarming enorm in opmars en uitgegroeid tot een prima alternatief voor de cv-ketel. Dat is niet verwonderlijk want een warmtepomp heeft veel voordelen. Onze medewerkers helpen u graag verder, geven vrijblijvend advies en installeren deze unieke manier van verwarming bij u uiterst vakkundig en snel.

Voordelen van de warmtepomp

  • Schoon en goed voor het milieu

  • Duurzame verwarming van uw woning

  • Kostenbesparend

  • Ingrijpende verbouwing doorgaans onnodig

  • Koelt in de zomer

Vrij vrijblijvend advies aan

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp onttrekt energie uit natuurlijke bronnen, zoals bijvoorbeeld de buitenlucht, de bodem of het grondwater en zet deze om in warmte die uw woning wordt ingestuurd. Dit proces werkt uiterst efficiënt en gebruikt daar elektriciteit voor. Eigenlijk werkt uw koelkast op een soortgelijke manier, alleen is het proces precies omgekeerd.

Top merk van hoog kwaliteit

Goed om te weten

U kunt uw warmtepomp vanzelfsprekend ook aansturen door het gebruik van groene stroom. Dan bent u volledig klimaatneutraal aan het werk en bent u klaar om de toekomst vol goede moed tegemoet te zien. Een warmtepomp kan gebruikt worden in combinatie met andere vormen van verwarming, zoals bijvoorbeeld uw cv-ketel of uw vloerverwarming. Ofschoon ook uw warmtepomp natuurlijk onderhoud nodig heeft is het gebruik van de pomp erg onderhoudsvriendelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Top merk van hoog kwaliteit

Goed om te weten

Niet ieder huis is per definitie geschikt voor de installatie van een warmtepomp. Bij slecht geïsoleerde huizen raden wij het plaatsen van een warmtepomp af. Bij slecht geïsoleerde ruimten gaat er erg veel warmte verloren en profiteert u niet of nauwelijks van de beloofde besparingen. Het installeren van een warmtepompinstallatie is altijd maatwerk en moet worden afgestemd op uw specifieke woning. Onze ervaren en vakkundige medewerkers helpen u er graag mee.

Meer dan 10 jaar ervaring
Duurzame installaties
Altijd één en hetzelfde aanspreekpunt
Eerlijk advies en een gedegen aanpak

Advies of extra informatie nodig?
Eddie helpt u graag verder!

Neem contact op voor persoonlijk advies over uw klimaatwensen